Nacht van de Nacht bij Hof Espelo in Enschede
Nacht van de Nacht bij Hof Espelo in Enschede
Actief, Kinderen
Nacht van de Nacht bij Hof Espelo in Enschede
Beleef de nacht op verschillende manieren

Tijdens de Nacht van de Nacht op 26 oktober zijn er activiteiten gepland in Enschede. Leer over de dieren in het bos, of loop in het complete duister een rondje over het landgoed Hof Espelo.

Enschede
t/m 26 okt
19:00

Voor de twintigste keer wordt de Nacht van de Nacht georganiseerd; een uniek moment om de magie van een donkere, stille nacht te herontdekken. Tijdens deze nacht wordt er gevraagd stil te staan bij het belang van duisternis en worden gemeenten aangemoedigd om de straatverlichting te dimmen.

In Enschede zijn er ook een aantal evenementen gepland. Voor kinderen is er een activiteit waar ze leren over de dieren van Europa. Kinderen vanaf 6 jaar gaan samen met hun (groot)ouders op pad in het bos. Onderweg worden er spelletjes gedaan die met het thema te maken hebben. Aanmelden kan hier.

Verder is er voor volwassenen een wandeling over het landgoed Hof Espelo. Het is hier de bedoeling dat het zo stil en donker mogelijk is. Er wordt, voor zover dat veilig is, zonder zaklampen gelopen en wordt er weinig gepraat tijdens deze wandeling. Inschrijven kan hier.

wanneer?

Voor de kinderactiviteit is de starttijd tussen 19:00 en 20:00

De avondwandeling begint om 20:00

waar?

prijs

De kinderactiviteit is 3 euro. De avondwandeling is tussen de 0 en 5 euro.