Lezing over gezonde voeding in Bibliotheek Losser
Lezing over gezonde voeding in Bibliotheek Losser
Overig
Lezing over gezonde voeding in Bibliotheek Losser
Paulien Temmink

Wat is nou gezonde voeding? Daar zijn de meningen behoorlijk over verdeeld. Op dinsdag 12 november geeft Paulien Temmink een inspirerende lezing over gezonde voeding in de Bibliotheek in ’t Lossers hoes.

Losser
t/m 12 nov
19:30

Paulien heeft samen met haar man, dochter en schoonzoon een boerenbedrijf in St. Isidorushoeve en heeft op de boerderij haar eigen orthomoleculaire Voedingspraktijk ‘De Impactboerderij’. Ze begeleidt mensen met diverse gezondheidsklachten naar een gezonde(re) leefstijl. Dat doet ze op haar eigen persoonlijke manier met het leefstijlprogramma ‘De EetLijn’. Paulien is daarnaast medewerker in de Bibliotheek in Losser en de Lutte.

Paulien heeft een diepgaande interesse in gezonde voeding ontwikkeld, en haar inzichten zullen ons helpen te begrijpen waarom gezonde voeding zo cruciaal is voor ons welzijn. Haar kennis en ervaring zullen ons inspireren om bewuste keuzes te maken als het gaat om wat we eten. Kom en laat je meeslepen door Pauliens bevlogen verhaal, waarin ze ons leert hoe we gezonde eetgewoonten kunnen omarmen in ons dagelijks leven.

Geïnteresseerden mogen ook gratis een bodyscan laten maken. (Niet geschikt voor mensen met een pacemaker of ICD)

Wanneer?

Dinsdag 12 november

Hoe laat?

Van 19.30 – 21.30 uur

Waar?

In de Bibliotheek in ’t Lossers hoes

Toegang

Gratis

wanneer?

12 november 19:30

waar?

prijs

Gratis