Stichting Zomiac: Winter-zondagmiddag concerten Lonneker
Stichting Zomiac: Winter-zondagmiddag concerten Lonneker
Evenement, Kunst en cultuur, Muziek, Uitgaan
Stichting Zomiac: Winter-zondagmiddag concerten Lonneker
Bij 'Kapel Uit Liefde'

In de wintermaanden organiseert Stichting Zomiac Lonneker zondagmiddagconcerten. Zomiac Lonneker betekent: Zondag Middag Activiteiten in Lonneker. Oftewel een uur cultuur, een concertserie in het dorp die gehouden wordt in de “Kapel Uit Liefde” aan de Dorpsstraat 44 in Lonneker.

Lonneker
t/m 16 mrt
16:00

Het programma van de concerten duurt ongeveer drie kwartier en er is een nazit met een gratis kopje koffie of thee en een koekje voor een gezellige afsluiting van het concert in het gebouw “De Heerdstee” achter de kapel.

Bij de concerten wordt gestreefd naar grote diversiteit: combinaties van instrumenten zoals strijkinstrumenten met zangstem, accordeon, viool dwarsfluit, contrabas met zangstemmen, koorzang maar ook zuiver instrumentaal. Medewerking wordt verleend door professionele en semiprofessionele musici alsmede vergevorderde amateurs.

Het programma:

20 oktober 2024: Een muzikaal gelegenheidstrio: van klassiek naar musical repertoire. Anita van der Molen sopraan, Jeroen Sanders bariton, Willem Kersing piano

17 november 2024: Mink Parrots: 3 mannen, 3 gitaren, 3 stemmen die je terugbrengen naar de hoogtijdagen van de melodieuze pop. Robert van der Meulen, Gert-Jan Kuiper en Victor Vet.

19 januari 2025: Balkan Ensemble Muzica: traditionele volks-zigeuner-salonmuziek, met o.a. viool, gitaar, fluit o.l.v. Mihai Turcitu

9 februari 2025: André Kerver klarinet en Marten le Grand piano brengen klanken van Find Calm ten gehoren.

16 maart 2025: Kleinkoor Second Edition: van oude muziek, musicals melodieën tot hedendaagse popsongs, zowel a capella als met pianobegeleiding o.l.v. Dennis Vallenduuk.

De kapel opent de deuren om 15:30 uur.

wanneer?

20 oktober 2024
17 november 2024
19 januari 2025
9 februari 2025
16 maart 2025

De kapel opent de deuren om 15:30 uur.

prijs

Vrijwillige bijdrage na afloop van het concert.