Overdekte Kunstmarkt Oldenzaal
Overdekte Kunstmarkt Oldenzaal
Kunst en cultuur
Overdekte Kunstmarkt Oldenzaal
Meer dan 60 deelnemende kunstenaars.

Op zondag 27 oktober vindt de 3e editie plaats van de overdekte kunstmarkt in het centrum van Oldenzaal. Een drukbezochte kunstmarkt met meer dan 60 deelnemende kunstenaars. Deze kunstmarkt mag je echt niet missen!

Oldenzaal
Vanaf 27 okt
12:00

Winkelcentrum De Vijfhoek en De Driehoek staan op zondag 27 oktober weer vol met diverse kunstenaars die hun kunst vertonen en verkopen. Een overdekte markt waar echt alles te zien en te vinden is op het gebied van de hedendaagse kunst.

Het is niet alleen een hele gezellige overdekte markt, waar je kunst kan bekijken en kopen. Maar de kunstenaars zullen je ook alles vertellen over hun prachtige werk en enkelen geven zelfs demonstraties!

Voor de kunstmarkt hebben zich meer dan 60 deelnemers gemeld. Gepassioneerde, moderne (landschap)schilders met verschillende schilderwerken. Daar waar de één sprankelende & heldere kleuren en doeltreffende lichteffecten gebruikt is de ander gespecialiseerd in het gebruik van pure primaire kleuren. Sommigen hebben forse dikke penselen en kwasten gebruikt, terwijl anderen fijnere technieken benutten.

Verrassende kunst

Natuurlijk zul je verrast worden door de creativiteit van de kunstenaars. De kunst van keramiek en beelden. Prachtige foto's. Prachtige glasobjecten. Deze zijn allemaal te bezichtigen en natuurlijk ook te koop. Maar ook is er veel te bekijken op het gebied van handgemaakte sieraden, bewerkte shawls en heel veel andere soorten kunst? Kortom, deze overdekte kunstmarkt wil je niet missen!

Muziek en koopzondag

Ook is er gedacht aan muziek en entertainment voor jong en oud.
Zo zullen er Franse chansons gezongen en gespeeld worden en is er een demonstratie zandsculptuur maken, waarbij je zelfs wordt uitgenodigd om mee te helpen! Bijna alle winkels zijn deze zondag geopend, dus een hele middag entertainment en (shop)plezier gegarandeerd!

Tot zondag 27 oktober!

wanneer?

27 oktober 12:00

waar?

prijs

Gratis