Liedjes rond het kampvuur met Frank Meijer
Liedjes rond het kampvuur met Frank Meijer
Muziek
Liedjes rond het kampvuur met Frank Meijer
Zingen en meespelen in het Jessapark

Hengelo's bekendste gitaardocent Frank Meijer houdt op vrijdag 13 september weer een 'Kampvuuravond met Frank Meijer' in het Jessapark aan de Vikkerhoekweg 73 in Hengelo.

Hengelo
t/m 13 sep
19:00

Frank hierover: "Het is al 30 jaar een uniek evenement. Altijd met een nieuw kampvuurboekje met oude meuk en nieuwe hits. Dit kampvuurboekje is tevens het entreebewijs. Vijfduizend kampvuurboekjes zijn er in al die jaren gemaakt. Maurice en Ingrid Beijk verwelkomen ons weer in hun Jessapark. We zijn weer erg blij met hun gastvrijheid. Inloop vanaf half 7. We beginnen om 7 uur. Jonge muzikanten betalen 4 euro, ouderen 7.

De kampvuuravond is voor de trouwe aanhangers van Frank Meijer een bekend verschijnsel. Het is een ongedwongen, gezellige avond, waarbij er gezongen wordt rond een kampvuur met een kampvuurboekje en zoveel mogelijk gitaren als begeleiding. Frank heeft de leiding en speelt liedjes uit het kampvuurboekje en zingt daarbij. Iedereen kan dus gemakkelijk meezingen en als je de akkoorden van het liedje kent, kun je meedoen met je gitaar. De groep gitaristen is zo groot dat een verkeerd akkoord hier en daar niet opvalt, probeer dus vooral mee te spelen! Wil je meedoen? Meer info: https://frankmeijer.nl/kampvuu...;

wanneer?

13 september 19:00

waar?

prijs

Jonge muzikanten betalen 4 euro, ouderen 7 euro.