Vintage rommelmarkt Tubbergen
Vintage rommelmarkt Tubbergen
Evenement
Vintage rommelmarkt Tubbergen
Gezellig snuffelen, en leuke items scoren.

Bezoek de Vintage-Rommelmarkt tijdens de Delle Feestweek in Tubbergen op dinsdag 6 augustus. Kom gezellig snuffelen, passen en leuke items scoren in de weide achter de kerk. Voor iedereen die van vintage houdt is er, zoals voorgaande jaren, een vintage rommelmarkt tijdens de Delle’s Feestweek. Dit wordt georganiseerd in samenwerking met de SBN Fiets4daagse in Tubbergen.

Tubbergen
t/m 06 aug
08:00

Kom gezellig snuffelen, passen en vintage items scoren in de weide achter de kerk. De koffie staat klaar, het terras is open en er worden lekkere pannenkoeken, poffertjes en kniepertjes* gebakken.

*Kniepertjes is Twents voor Nieuwjaarsrolletjes

Daarnaast is er in het kerkgebouw een verkoop van onder andere unieke eigengemaakte houten items en handwerkartikelen.

Neem je zus, buurvrouw, vriendin, ouders en kinderen mee voor een gezellige dag in Tubbergen tijdens de zomervakantie. De toegang is gratis en parkeren kan bij het zwembad de Vlaskoel aan de overzijde van de Uelserweg.

Standhouders en particulieren, jullie zijn van harte welkom om je kraam op te bouwen in de weide vanaf 7.00 uur ’s ochtends. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig, er is namelijk ruimte genoeg. Na het lossen van je spullen kan je tevens parkeren bij het zwembad de Vlaskoel. Let op; er zijn geen marktkraamtafels aanwezig. Voor meer informatie bel je met Willy: 06-23055157

wanneer?

06 augustus 08:00

prijs

Gratis